Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برای شما هم پیش آمده بدون این که اطلاع داشته باشید به خاطر عدم پرداخت عوارض خودرو جریمه شوید؟

از سال ۱۳۹۷، پرداخت عوارض الکترونیکی بسیاری از بزرگراه‌های کشور فعال شده است و از سال گذشته، برخی از آزادراه‌ها باجه‌های دریافت عوارض نقدی خود را تعطیل کرده‌اند. علاوه بر این بسیاری از آزادراه‌های تازه تاسیس فقط به صورت الکترونیکی عوارض را دریافت می‌کنند و همین مسئله باعث می‌شود بسیاری از شهروندان بدون اطلاع از این تغییرات، پیامک‌های پرداخت عوارض را جدید نگیرند و ناچار به پرداخت جریمه‌های سنگین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از ویژگی پرداخت عوارض آزادراهی تاپ، این مشکل را برای همیشه حل خواهید کرد و احتمال جریمه شدن بر اثر عدم پرداخت عوارض را تقریبا به صفر می‌رسانید.

برای آشنایی با نحوه پرداخت آنلاین سریع عوارض با اپلیکیشن تاپ تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

پرداخت آنلاین عوارض آزادراهی

در سال‌های اخیر، طرح پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی برای بسیاری از اتوبان‌های کشور فعال شده است و پرداخت الکترونیک برای برخی از آزادراه‌ها اجباری شده است. این یعنی برای عبور از این آزادراه‌ها، شما دیگر به باجه‌های پرداخت عوارض برخورد نمی‌کنید، بلکه باید عوارض آنها را از طریق یکی از اپلیکیشن‌های موبایلی حوزه پرداخت، و یا «سامانه پرداخت عوارض» بپردازید.

در طرح جدید، شما از زمان ثبت شماره پلاک خودرو توسط دوربین‌های عوارضی، به مدت ۷۲ ساعت (سه روز) فرصت دارید تا عوارض خودورتان را پرداخت کنید. در غیر این صورت مشمول پرداخت جریمه دیرکرد پرداخت عوارض آزادراهی خواهید شد.

بسیاری از رانندگان به دلیل عدم آشنایی با اتوبان‌های جدید، پیامک‌های اخطار را جدی نمی‌گیرند و همین مسئله باعث ثبت جریمه‌های متعدد برای آنها خواهد شد. البته قرار نیست ما با همه اتوبان‌های جدید آشنایی داشته باشیم. بلکه برای جلوگیری از این جریمه‌های ناگهانی، فقط کافیست با نصب یکی از اپلیکیشن‌های موبایلی پرداخت و شارژ کیف پول آن، عوارض این اتوبان‌ها را به صورت خودکار پرداخت کنیم.

چرا برای پرداخت الکترونیک عوارض از اپلیکیشن تاپ استفاده کنیم؟

شما می‌توانید از سامانه پرداخت عوارض اتوبان برای پرداخت عوارض استفاده کنید اما پرداخت با این سامانه هم بی دردسر نیست. کند بودن سایت‌های پرداخت عوارض، پرت شدن بیرون از سایت درست وسط عملیات پرداخت و بسیاری مشکلات دیگر، باعث می‌شود یک پرداخت ساده عوارض به کاری زمان‌بر و عصبی کننده تبدیل شود. و ما این روزها به عصبی شدن‌های اضافی و بی‌مورد نیازی نداریم. مخصوصا اگر در شهرهای شلوغ زندگی می‌کنیم!

اپلیکیشن‌های مختلفی برای پرداخت عوارض آزادراهی وجود دارد که می‌توانید به سادگی در کم‌ترین زمان ممکن عوارض خود را پرداخت کنید.

اپلیکیشن تاپ یکی از سریع‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای پرداخت الکترونیک عوارض است. با استفاده از تاپ حتی لازم نیست پس از عبور از عوارض به اپلیکیشن مراجعه کنید. فقط کافی است کیف پول تاپ خود را شارژ کنید و عوارض به صورت خودکار پس از عبور از اتوبان پرداخت خواهد شد.

برخی از مزایای استفاده از تاپ برای پرداخت عوارض آزادراهی به شرح زیر است:

با استفاده از تاپ، فقط کافی است یک بار شماره پلاک و مشخصات خودرو را در اپلیکیشن وارد کنید و فقط با چند کلیک هربار عوارض خود را پرداخت کنید.

شما با وارد کردن شماره پلاک خودرو خود در تاپ، از خدمات آنلاین کاربردی دیگری مانند پرداخت عوارض پارک حاشیه‌ای و خرید طرح ترافیک روزانه هم می‌توانید استفاده کنید.

با تاپ می‌توانید تمام بدهی‌های عوارض آزادراهی پیشین خود را به راحتی پرداخت کنید.

امکان استعلام عوارض و خلافی خودرو با استفاده از اپلیکیشن تاپ به راحتی فراهم شده است.

با شارژ کیف پول تاپ لازم نیست برای پرداخت عوارض به اپلیکیشن در دفعات بعد مراجعه کنید. عوارض شما به طور اتوماتیک پرداخت خواهد شد.

پرداخت الکترونیک عوارض کدام بزرگراه‌ها فعال شده است؟

در حال حاضر پرداخت آنلاین عوارض اتوبان‌ها برای برخی بزرگراه‌های کشور فراهم شده است و به زودی جاده‌ها و اتوبان‌های جدید به این لیست اضافه خواهد شد.

آزادراه تهران – ساوه

آزادراه تهران – قم

آزادراه کرج – قزوین

آزادراه قزوین – زنجان

آزادراه بندرعباس – بندر شهید رجایی

آزادراه ارومیه – تبریز

نحوه پرداخت عوارض آزادراهی با اپلیکیشن تاپ

پرداخت عوارض اتوبان‌ها با تاپ بیشتر از چند دقیقه از وقت شما را نمی‌گیرد. برای پرداخت عوارض مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

۱- اپلیکیشن تاپ را اپلیکیشن نصب کنید. (منابع نصب اپلیکیشن در ادامه معرفی شده است)

۲- پس از ورود به اپلیکیشن گزینه «خدمات خودرو» را انتخاب کنید.

۳- در این قسمت، گزینه «عوارض آزادراهی» را لمس کنید.

۴- در صفحه جدید، پلاک خودروی خود را وارد کنید و گزینه افزودن پلاک جدید را لمس کنید.

۵- منتظر استعلام وضعیت پلاک خودروی خود بمانید.

۶- پس از استعلام تاپ از وضعیت خودروی شما، می‌توانید میزان بدهی عوارض را استعلام کنید و برای پرداخت آن اقدام کنید.

نحوه پرداخت خودکار عوارض آزادراهی با اپلیکیشن تاپ

پرداخت اتوماتیک عوارض آزادراهی با شارژ کیف پول تاپ انجام می‌شود. برای این کار پس از وارد کردن مشخصات خودرو در قسمت خدمات خودرویی و دریافت پاسخ استعلام پلاک، کیف پول خود را شارژ کنید.

برای شارژ کیف پول تاپ به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا وارد اپلیکیشن تاپ شوید.

۲- از منوی پایینی اپلیکیشن، گزینه «کیف پول» را انتخاب کنید.

۳- در این بخش کد ملی خود را وارد کنید و پس از مطالعه قوانین و شرایط تاپ، تیک این قسمت را بزنید. سپس گزینه ثبت در پایین صفحه را لمس کنید.

اپلیکیشن تاپ را از کجا دانلود کنیم؟

اپلیکیشن تاپ را می‌توانید از تمام بازارهای خرید اپلیکیشن‌های موبایلی شامل کافه بازار ، مایکت و البته از وبسایت تاپ دانلود کنید. کار کردن با تاپ ساده است و هر کاربر گوشی تلفن همراه می‌تواند به راحتی از تمام ویژگی‌های آن استفاده کند. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در مورد ویژگی‌های اپلیکیشن می‌توانید در هر قسمت بر آیکون «راهنما» در بالای صفحه اصلی اپلیکیشن، سمت چپ کلیک کنید.

اپلیکیشن تاپ را می‌توانید از یکی از منابع زیر دانلود کنید:

لینک دانلود اپلیکیشن تاپ از گوگل پلی:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.tgbs.peccharge

لینک دانلود اپلیکیشن تاپ از مایکت:

https://myket.ir/app/ir.tgbs.peccharge

لینک دانلود اپلیکیشن TOP از کافه بازار :

https://cafebazaar.ir/app/ir.tgbs.peccharge

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5300113

منبع: مهر

کلیدواژه: اپلیکیشن جریمه رانندگی جریمه کسب و کار گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو پیش فروش خودرو لیزر صنعت خودروسازی دوربین مدار بسته مواد غذایی لپ تاپ قطعات خودرو پلاستیک سهام امنیت اجتماعی پوست پرداخت الکترونیک عوارض پرداخت عوارض آزادراهی برای پرداخت عوارض اپلیکیشن تاپ اپلیکیشن تاپ شارژ کیف پول پرداخت کنید کیف پول تاپ پلاک خودرو آزادراه ها عوارض خود پرداخت آن اتوبان ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بازار خودرو امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ قیمت محصولات داخلی و مونتاژی نسبت به روز گذشته افزایشی است اما محصولات مدیران خودرو تغییر زیادی ندارد.

کوییک اتوماتیک از هاچ‌بک‌های دنده اتومات اقتصادی شرکت سایپا امروز ۱۵ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۵۳۹ میلیون تومان رسیده است.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده‌بالای سایپا نیز با رشد قیمت ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و قیمت ۷۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس رکورددار افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که نسبت به روز گذشته ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

تارا دنده‌ای V1 یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز ۲۱ میلیون تومان رشد یافته و با ۸۵۴ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۱ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۲ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۵ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۶ میلیون تومان، پژو پارس ۶۶۶ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۷۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۶۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۱۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۰ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۸ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۸ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۵ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۵ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی نیز به جز محصولات مدیران خودرو، افزایشی است.

جک J4 آپشنال یکی از معدود محصولات مونتاژی است که تغییر قیمت ندارد و با نرخ ۸۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X55 Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ پنج نفره که محصول جدید بهمن موتور به شمار می‌رود، تنها در یک روز توانسته ۳۵ میلیون تومان گران‌تر شود و به کانال دو میلیارد و ۴۹۵ میلیون تومان معامله برسد.

هونگچی H5 یکی از محصولات وارداتی و لوکس گروه بهمن نیز نسبت به روز گذشته ۹۰ میلیون تومان افزایش قیمت دارد و به پنج میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748268

دیگر خبرها

  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • خودرو فورد ترانزیت 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • قیمت خودرو امروز 12 اردیبهشت 1403
  • میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)