Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بانک مسکن امکان کسر از حساب بانکی جهت شارژ اتوماتیک برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض (ETC) آزادراهی را برای مسافران فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از هیبنا، بانک مسکن دومین مرحله آسان سازی پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی را آغاز کرد. در مرحله نخست، در همکاری با وزارت راه و شهرسازی، این بانک برای اولین بار در کشور امکانی را فراهم کرد که به واسطه آن، استفاده‌کنندگان از معابر آزادراهی بتوانند بدون نیاز به توقف و اتلاف وقت برای پرداخت عوارض به شکل نقدی، از ایستگاه‌های عوارضی عبور کنند و رقم عوارض به شکل خودکار از اعتبار آنها کسر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب براساس این خدمت نوین بانک مسکن، در صورتی که هموطنان برچسب پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن را داشته باشند می توانند بدون نیاز به توقف و با استفاده از این سیستم نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کنند.
حالا در مرحله دوم، اداره کل بانکداری الکترونیک بانک مسکن در قالب بخشنامه ای در تازه ترین طرح توسعه ای سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض، امکان اتصال حساب های بانکی به حساب خودروها را نیز پیاده سازی کرده است.
در این طرح مشتری با مراجعه به شعبه و درخواست استفاده از این قابلیت با انتخاب یکی از حساب های بانک مسکن خود و تعیین میزان شارژ حساب خودرو خود می تواند بدون نگرانی از کمبود شارژ برچسب عوارضی خود، از عوارضی های متصل عبور کند.
این خدمت جدید در صورت کمبود موجودی و تائید قبلی مشتری مبنی بر شارژ خودکار، عملیات شارژ حساب برچسب آزادراهی (با مبلغ مشخص از پیش تعریف شده) از حساب مشتری انجام شده و عوارض آزادراه پرداخت می شود. به تعبیر دیگر برمبنای این بخشنامه، مشتری با مراجعه به شعب بانک مسکن، مجوزی را به بانک بابت برداشت اتوماتیک از حساب برای شارژ خودکار برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی می دهد.
این خدمت جدید بانک مسکن به عنوان تنها متولی صدور برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی، دارای یک مزیت مهم و عمده برای رانندگانی است که به طور مداوم از مسیرهای بزرگراهی بین شهری در حال عبور و مرور هستند.با این خدمت جدید دیگر جای نگرانی برای مشتریان مبنی بر کمبود موجودی و یا ثبت تردد غیر مجاز و اعمال جریمه باقی نمی ماند. در واقع در زمانی که ممکن است تلفن همراه رانندگان در دسترس نباشد و پیامک پرداخت عوارض را در مهلت مقرر دریافت نکنند یا آنکه به دلیل عدم دسترسی به اینترنت، امکان شارژ مجدد حساب بانکی متصل به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی را نداشته باشند، به صورت خودکار، شارژ مجدد انجام خواهد شد. به این ترتیب هیچ گونه نگرانی از این بابت در سفر برای رانندگان وجود نخواهد داشت.
این امکان به ویژه برای کسانی که در طول یک سال چند نوبت از معابر آزادراهی مجهز به این سامانه استفاده می‌کنند، مفید است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الکترونیکی عوارض آزادراهی پرداخت الکترونیکی عوارض بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)