Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@08:42:12 GMT

نحوه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۸۶۰۲

نحوه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی

خبرگزاری آریا - معاون اداره بانکداری الکترونیک بانک مسکن نحوه پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی را برای هموطنان تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از هیبنا؛ محمد رجبی، معاون اداره بانکداری الکترونیک بانک مسکن در این باره توضیح داد: هموطنان به راحتی می توانند عوارض تردد در آزادراه های کشور را به صورت الکترونیک پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه هم اکنون 7 آزادراه کشور به سیستم پرداخت الکترونیک بانک مسکن متصل هستند، خاطرنشان کرد:در صورتی که هموطنان تگ های پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن را داشته باشند می توانند بدون نیاز به توقف و با استفاده از این سیستم نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کنند.
رجبی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزادراهی گفت: مراجعه به شعب بانک مسکن یکی از روش های تهیه تگ های پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی است. یکی دیگر از روشهای ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزادراهی مراجعه به سایت بانک مسکن maskan-avarezi.ir است که با این روش نیز می توانند نسبت به ثبت پلاک خودروی خود در سامانه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی اقدام کرده و با شارژ حساب خود در هر بار عبور از آزادراه های کشور به صورت الکترونیک و بدون نیاز به توقف نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی خود اقدام کنند.وی همچنین یکی دیگر از روشهای ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزاد راهی را مراجعه به باجه های بانک مسکن مستقر در عوارضی عنوان کرد.
رجبی در ادامه گفت: هم اکنون 7 آزادراه کشور شامل آزادراه های تهران – قم، تهران – پردیس، آزادراه تهران- ساوه، کرج – قزوین ، قزوین – زنجان، بندرعباس – شهیدرجایی و اهواز – بندرامام به سیستم پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن متصل شده اند که هموطنان می توانند در هنگام تردد از گیت های عوارضی در این 7 آزادراه بدون نیاز به توقف، عوارض تردد خود را پرداخت کنند.
وی افزود: حتی در سایر آزادراه هایی که به سیستم پرداخت الکترونیک متصل هستند نیز مشتریان بانک مسکن می توانند عوارض آزادراهی خود را از طریق حساب پرداخت الکترونیک خود نزد بانک مسکن پرداخت کنند. در واقع علاوه بر این 7 آزادراه، در سایر آزادراه های کشور نیز که به سامانه پرداخت الکترونیک متصل باشند مشتریان بانک مسکن با استفاده از امکانات مربوط به پرداخت الکترونیک عوارض این بانک قادر به پرداخت عوارض آزادراهی خود هستند و برای پرداخت عوارض خود در آزادراه های دیگر نیز نیاز به توقف پشت گیت و پرداخت عوارض به صورت سنتی ندارند.
رجبی سایر مسیرهای دسترسی مشتریان بانک مسکن به شارژمجدد برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی را علاوه بر مراجعه به شعب و سایت بانک مسکن، برنامه های موبایل بانک و اینترنت بانک مسکن،کیوسک های بانک مسکن و باجه های بانک مسکن عنوان کرد که فعلا در برخی از مسیرهای آزادراهی کشور راه اندازی شده است.
وی در توضیح مزایای گسترش روش پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور و اتصال آزادراه ها به سامانه پرداخت الکترونیک خاطرنشان کرد: اتصال آزادراه ها به سامانه پرداخت الکترونیک منجر به صرفه جویی در وقت مسافران از یک سو و افزایش ایمنی سفر از سوی دیگر می شود.همچنین به واسطه عدم نیاز به رد و بدل کردن پول بین باجه های عوارضی و مشتریان منجر به کاهش آلودگی ها و بیماری های قابل انتقال از این طریق می شود و تردد در بین مسیرهای آزادراهی را تسهیل و تسریع می کند.
رجبی خاطرنشان کرد: بانک مسکن اولین بانک کشور است که سرویس پرداخت الکترونیک بانکی عوارض آزادراهی کشور را راه اندازی کرده است و کیفیت ارائه خدمات در این زمینه از سوی این بانک به گونه ای بوده است که هم اکنون 7 ازادراه کشور به این سامانه متصل شده اند و مطابق با مذاکره ها و برنامه ریزی های انجام شده قرار است تا اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده چند بزرگراه دیگر کشور نیز به سامانه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور متصل شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی سامانه پرداخت الکترونیک الکترونیک بانک آزادراهی کشور پرداخت عوارض نیاز به توقف آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است