Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

تا کنون حدود ۹ میلیون پلاک یکتا از آزادراه‌هایی که پرداخت عوارض‌شان الکترونیکی است، تردد کرده‌اند و به صورت میانگین بیش از نیمی از آن‌ها عوارض‌شان را پرداخت نکرده‌اند که بر اساس تفاهم صورت گرفته بین وزارت راه و شهرسازی و پلیس راه جریمه می‌شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده بود که پرداخت عوارض همه آزادراه‌های کشور تا پایان سال گذشته الکترونیکی شود اما مشکلی در این راه به وجود آمد و آن اینکه سرمایه‌گذاران آزادراهی عمدتا نسبت به این مسئله گلایه داشتند که مردم عوارض الکترونیکی را در آزادراه‌های مجهز به این سیستم‌ها نمی‌دهند و به همین دلیل استقبالی از آن نمی‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر آزادراه‌هایی مانند منطقه یک آزادراه تهران-شمال که باجه عوارضی نداشت و از ابتدا عوارض برای مردم به صورت الکترونیکی محاسبه و دریافت می‌شد به همین دلیل به حالت دستی تغییر شکل داد و باجه‌ها طی ماه‌های گذشته به این محور تازه تاسیس بازگشت.  

در همین راستا خیراله خادمی - معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور – دو هفته گذشته به ایسنا گفت: بر اساس توافقی که بین وزارت راه و شهرسازی و پلیس راه صورت گرفته، از امروز (اول مهر ماه) برای کسانی که از آزادراه‌های الکترونیکی استفاده کرده و عوارض‌شان را پرداخت نکرده‌اند، پیامک ارسال شده و نهایتا اگر عوارض‌شان را ندهند، جریمه می‌شوند.

وی افزود: با اجرای این توافق‌نامه امیدواریم میزان دریافتی عوارض آزادراهی به مراتب بیشتر از گذشته شود و اگر آن‌هایی که پرداخت نمی‌کنند جریمه شوند، می‌توانیم آزادراه‌های الکترونیکی مانند آزادراه تهران-شمال و آزادراه شهید همت را که به حالت دستی برگردانده شده بود را دوباره الکترونیکی کنیم. از سوی دیگر در ادامه و با اجرایی شدن این توافق از سوی پلیس راه می‌توانیم دیگر سرمایه‌گذاران آزادراه‌ها را ترغیب کنیم تا به طرح الکترونیکی شدن عوارض بپیوندند چرا که ستاد ملی مقابله با کرونا و رییس‌جمهور دستور داده تا در این شرایط الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها به صورت جدی پیگیری و اجرایی شود.

بر اساس آمار و اطلاعات بدست آمده خبرنگار ایسنا حدود ۹ میلیون پلاک یکتا از آزادراه هایی که پرداخت عوارض‌شان الکترونیکی شده عبور کرده‌اند و به صورت میانگین بیش از نیمی از آن‌ها عوارض‌شان را پرداخت نکرده‌اند و  بدهکار محسوب می‌شوند.

البته طی دو هفته گذشته میزان پرداخت عوارض آزدراه‌های الکترونیکی سه برابر افزایش یافته و به حدود شصت تا هفتاد درصد رسیده است و با اضافه شدن بقیه دوربین‌های آزادراه‌های الکترونیکی به جمع دوربین‌هایی که کد پلیس دارند، می‌توان امیدوار بود میزان پرداخت عوارضی‌ها به بیش از ۸۵ درصد برسد.

با این حساب و کتاب حدود ۴.۵ میلیون خودرو با پلاک یکتا جزو بدهکاران آزادراه‌های الکترونیکی محسوب می‌شوند که در صورت پرداخت نکردن بدهی‌شان، به غیر از این عوارض باید جریمه پرداخت نکردن آن را نیز بپردازند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: آزادراه تهران شمال عوارض آزاد راه آزادراه های الکترونیکی پرداخت عوارض عوارض شان آزادراه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مظفری اظهار کرد: پرونده قاچاق فروش غیرمجاز ۱۵ هزار و ۶۴۳ لیتر نفت گاز یارانه‌ای به ارزش یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان گفت: شعبه با توجه به مدارک موجود، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و تحویل آن به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زنجان برای توزیع در جایگاه‌های سوخت، متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مظفری تصریح کرد: شعبه همچنین به دلیل بهای مال از دست رفته، یک میلیارد و ۱۵۹ میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را جمعاً به پرداخت سه میلیارد و ۴۷۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان گفت: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گزارش این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6095052

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور